Search for:
spinner

Urge for Going

wo 8 mrt 2006

De Joni Mitchell Nacht op herhaling. Helaas is on demand niet gelukt, daarom de eerste drie weken van juni Mitchell op herhaling. Maandagochtend tussen 08.00 en 11.00 uur.

Joni Mitchell en de singer-songwriters
herhalingen Mitchell Nacht
Van Judee Sill tot Devendra Banhart
Urge for Going, de nacht van Joni Mitchell en de singer/songwriters gaat in herhaling op de maandagochtend. 13, 20 en 27 februari tussen 09.00-12.00 uur. Daarna ook on demand te beluisteren.
Uitgebreide aandacht voor het rijke oeuvre van Joni Mitchell.
Urge for Going, de nacht van de singer/songwriters bij de Concertzender. Met Joni Mitchell als middelpunt. Een klinkende roadmovie door het oeuvre van Joni Mitchell. Daarnaast, ieder uur, een miniportret van o.a. Tim Buckley, Jimmy Webb, Judee Sill, Devendra Banhart, Laura Nyro, Danny O’Keefe, Jimmie Spheeris, James Taylor, Jackson Brown, Vashti Bunyan, John David Souther, Willis Alan Ramsey…
De volledige playlist verschijnt enkele dagen voor uitzending; www.concertzender.nl
Dit programma is gemaakt i.s.m. Eric van Domburg Scipio, hoofdredacteur van poptijdschrift Heaven.
De nacht wordt in drie delen herhaald op de maandagochtend tussen 09.00 en 12.00 (13, 20 & 27 februari), dan ook daarna on demand te beluisteren.
mitchell.jpg
extra;
bij de VPRO 747AM op woensdag 8 februari tussen 23.00 en 24.00 een radio-documentaire over Mingus de LP van Joni Mitchell i.s.m. Charles Mingus.
Half februari verschijnt Onstuimig Indigo, de gedichten van Joni Mitchell, tweetalige editie. Vertaling: Huib Fens. Uitgeverij Wagner & Van Santen.
JoniCute.jpg