Search for:
spinner

Pluto ster tijdens Salto Awards

ma 29 nov 2010

Radioprogramma ‘Pluto……… muziek van een andere planeet. Een veelzijdig en alternatief programma met veelal onbekende muziek’ wint Salto Award tijdens feestelijke avond in Comedy Theater in de Nes in Amsterdam.

Vrijdagavond 26 november tijdens de uitreiking van de Salto Awards in Comedy Theater in de Nes heeft Marylou Busch voor de Concertzender aan het eind van de avond een Salto Award overhandigd gekregen voor haar radioprogramma ‘Pluto……… muziek van een andere planeet. Een veelzijdig en alternatief programma met veelal onbekende muziek’. Een flinke opsteker voor Marylou, die al enige jaren met hart en ziel de Pluto’s samenstelt en produceert.
Een leuk steuntje in de rug voor de Concertzender en natuurlijk fijn voor de eigen Pop/Folk redactie, die nu een winnaar onder de donderdagavond programmamakers heeft. Daarnaast is het een pluim voor onze presentatrice Diduïne, omdat zij deze bekroonde aflevering heeft gepresenteerd.
De prijs betreft Pluto, aflevering 47, van 22 juli 2010.
Surf ook even naar Salto, alwaar de Concertzender, en dan vooral Sem, in een kort promo-filmpje nog eens fijntjes uit de doeken doet waar we voor staan als zender.