Search for:
spinner

Nieuw: Themakanalen!

zo 20 mei 2007

Op onze website staan inmiddels vier themakanalen voor klassieke muziek, oude muziek, nieuwe muziek en bijzondere popmuziek. Daarnaast is er een apart kanaal voor surround radio en natuurlijk ook om de uitzendingen live te beluisteren.

De themakanalen zijn gekoppeld aan een nieuwe vormgeving en een nieuwe player met meer functionaliteit.
De Concertzender brengt muziek voor de echte muziekliefhebber, in alle genres. Dat maakt de Concertzender zo uniek binnen het aanbod van radiozenders in Nederland. Maar het heeft ook z’n keerzijde. Telkens wordt één muziekgenre op één dag in de week gedraaid; en als u alleen naar oude muziek wilt luisteren en geen zin hebt in jazz, moest u maar wachten tot de volgende uitzenddag.
Daar hebben we nu wat op gevonden: themakanalen. In deze themakanalen komen de beste, mooiste en leukste programma’s langs die de Concertzender de afgelopen tijd te bieden had. En de programmering is thematisch: alleen klassieke muziek, of alleen wereldmuziek. Het genre is te herkennen aan de hoofdjes zoals op dit plaatje afgebeeld. Zo kan er met één klik van de muis de muziek van uw keuze uw huis binnenstromen.
Houdt u onze site in de gaten, want er zullen nog meer themakanalen komen: uiteraard voor jazz en voor wereldmuziek, maar ook rond het thema culturele raakvlakken plus aparte kanalen voor specials.
Op de voorpagina van de website kunt u de themakanalen kiezen, maar u kunt ze ook ‘bookmarken’ in iTunes of in Winamp.