Search for:
spinner

Le Guess Who? 2023

za 4 nov 2023
Thema: Crosslinks

In aanloop naar Le Guess Who? van 9 tot 12 november.

In X-Rated van zondag 24 september en 29 oktober besteedde Bob Rusche aandacht aan Le Guess Who? 2023. Ook in het programma Thema van 13 september jongstleden was er aandacht voor Josephine Foster (die helaas heeft afgezegd), Richard Dawson, Stereolab, James Holden en Alessandro Cortini. Maar voor aankomende woensdag 8 november staat in het programma Electronic Frequencies het gehele stuk van Kali Malone, Stephen O’Malley & Lucy Railton geprogrammeerd. Het derde deel Does Spring Hide Its Joy V3 wordt dan in zijn geheel uitgezonden. (In X-Rated hoorde u in de uitzending van 29 oktober al een fragment) Does Spring Hide Its Joy is een 3cd, uitgegeven via het label Ideologic Organ.

Het jaarlijkse festival Le Guess Who? vindt dit jaar plaats van 9 tot 12 november. Het thema voor deze editie is: A Celebration Of Sound. En een feest zal het ook dit jaar worden. Want er staan weer hele bijzondere artiesten op de lijst van aangekondigde acts. Vier dagen muziek door de gehele stad Utrecht. En vrijwel alle hedendaagse genres komen ruim aan bod.

Zoals ieder jaar staat Bob Rusche in zijn X-Rated meerdere keren stil bij een aantal artiesten, die zullen aantreden. Een eerste vooruitblik was op zondag 24 september.

En op 29 oktober, toen de volledige line-up bekend was, werd er een tweede special uitgezonden.

En als u nieuwsgierig bent naar live opnamen, die de Concertzender tijdens eerdere edities maakte. Ga dan verder op zoek in ons archief en geniet van al die mooie registraties, die wij voor u maakten.

 

Beluister direct: