Search for:
spinner

Le Guess Who?

wo 20 sep 2023

In X-Rated zondag 24 september vanaf 21:00 uur aandacht voor Le Guess Who?

Het jaarlijkse festival Le Guess Who? vindt dit jaar plaats van 9 tot 12 november. Het thema voor deze editie is: A Celebration Of Sound. En een feest zal het ook dit jaar worden. Want er staan weer hele bijzondere artiesten op de lijst van aangekondigde acts. Vier dagen muziek door de gehele stad Utrecht. En vrijwel alle hedendaagse genres komen ruim aan bod.

Zoals ieder jaar staat Bob Rusche in zijn X-Rated meerdere keren stil bij een aantal artiesten, die zullen aantreden. Een eerste vooruitblik zal zijn op zondag 24 september. En in oktober, als de volledige line-up bekend is, zal er een tweede special volgen.

Tevens is er in het programma Thema van 13 september jongstleden al aandacht besteed aan Josephine Foster, Richard Dawson, Stereolab, James Holden en Alessandro Cortini. Zij zullen ook tijdens Le Guess Who? te bewonderen zijn. Luister via de link terug naar deze twee uur durende uitzending.

En als u nieuwsgierig bent naar live opnamen, die de Concertzender tijdens eerdere edities maakte. Ga dan verder op zoek in ons archief en geniet van al die mooie registraties, die wij voor u maakten.