Search for:
spinner

De nieuwsbrief van juni is verschenen

di 4 jun 2013

De laatste ‘gewone’ nieuwsbrief voor de zomer. In juli ontvangt u van ons een festivaleditie met alle festivals waar we aanwezig zijn om concerten op te nemen.
In deze nieuwsbrief aandacht voor

  • De prijsvraag: win de cd Transitions van fortepianiste Olga Pashchenko
  • Win kaarten voor "At the Movies" op het Festival Classique in Den Haag
  • CD van de maand: Uptown/Downtown van Richard Rijnvos
  • Even voorstellen: Gerard Meulenberg, coördinator Nieuwe muziek, presentator en programmamaker
  • én…Een bijzondere concert actie
En we hebben een bijzondere aanbieding voor onze nieuwsbrieflezers: u kunt met korting naar het concert "Oorlog en Vrede: van de Unie van Utrecht (1579) tot de Vrede van Utrecht (1713)", op 30 augustus aanstaande.  In onze nieuwsbrief staat per abuis dat de titel van dit concert ‘Le Concert des Nations’ is. Dat klopt dus niet.
Dit jaar wordt in Utrecht 300 jaar Vrede van Utrecht gevierd. Het Festival Oude Muziek vroeg  Jordi Savall rond dit thema een programma samen te stellen. 
Met composities van onder meer Gesualdo, De Victoria, Gabrieli, Lawes, Cabanilles, Sweelinck, Charpentier, Lully, Fux, Bach, Händel naast joodse, Ottomaanse, Hongaarse en Poolse muziek, wordt dit een indrukwekkende avond in het teken van de vrede. Kijk voor meer informatie op de site van het Festival Oude Muziek.
Wees er snel bij, er zijn slechts 40 kortingskaarten beschikbaar! In onze nieuwsbrief wordt alleen Le Concert des Nations genoemd, maar dat betreft dus bovengenoemd concert.
Nog geen abonnee?
Was u te laat voor een kaartje met korting? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief! Dan ontvangt u als eerste deze informatie.