Search for:
spinner

De Concertzender op het North Sea Jazz Festival

vr 13 jul 2007

Het team van de Ochtendeditie van de Stichting Concertzender is live te beluisteren op Radio 6 vanuit het North Sea Jazz Festival met de vertrouwde stem van Marlous Lazal.

In de Middageditie op zaterdag zijn onder meer te gast in de studio: de Nederlandse flamencovirtuoos Eic Vaarzon Morel, saxofonist en componist Frans Vermeerssen van the Talking Cows, trombonist Joseph Bowie die de New Yorkse freefunkscene verruilde voor een keurige nieuwbouwwijk in Gorinchem en op het festival speelt met Hans Dulfer. Zangeres Vera van der Poel van de jazz/popgroep Voer, concerttips van musicus en muziekjournalist Herman te Loo, en een verslag van de North Sea Jazz Cruise door een enthousiaste jazzliefhebber.
Op zondag in de Middageditie van 16.00-18.00: flamenco-jazzpianist Chano Dominguez, Kc Funcaholic over de spirituele jazz van Kindred Spirits, aanstormend jazztalent uit het Amsterdam Jazz Orchestra: saxofonist Floris van der Vlugt, Herman te Loo over zijn favoriet op het festival: Ornette Coleman, de jongste zangeres op North Sea ooit: de veertienjarige Kim Hoorweg en de Argentijn Gustavo Santaolalla, het brein achter de Bajofondo tangoclub.
North Sea Middageditie
zaterdag 14 juli + zondag 15 juli
16:00-18:00u