Search for:
spinner

De Blonde Dood

zo 7 nov 2010

Géén film deze keer, maar de harde werkelijkheid. PLUTO staat komende donderdag 11 november van 10 tot 11 uur ‘s avonds een uur lang stil bij de dood van acteur, maar óók singer/songwriter Antonie Kamerling.

Van Antonie Kamerling verscheen in 2005 zijn 1e (en helaas laatste) album Feel. Aanleiding destijds voor de Humanistische Omroep om hem uit te nodigen voor een live-sessie in het radioprogramma Desmet-live van 20 mei 2005.
Naast nummers van deze Feel-cd (waar toen amper promotie voor werd gemaakt) worden ook een aantal unieke Desmet-live fragmenten uitgezonden, waarin Theodor Holman op bekende ludieke wijze in gesprek is met Kamerling voordat deze het podium op gaat. Het publiek wordt die dag door Antonie getrakteerd op beschuit met muisjes. Dit naar aanleiding van de zojuist geboren dochter Vlinder.
Later dat jaar op vrijdag 20 december verschijnt Kamerling wéér in Desmet. Deze keer om uitgebreid over z’n ervaringen te praten met Holman over de Turks Fruit Musical. De humor spat ervan af…..
De harde werkelijkheid leidde echter tot iets anders. Op 6 oktober 2010 maakte Kamerling, na een periode van langdurige depressies, zelf een einde aan zijn leven.
Luister donderdag 11 november a.s. tussen 22.00 – 23.00 uur naar Antonie Kamerling in Pluto.