Sponsor de Concertzender | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
Search for:
spinner

Sponsor de Concertzender

De Concertzender maakt wekelijks programma’s die door duizenden mensen beluisterd worden. Elk programma heeft een eigen uitstraling en doelgroep. Daarnaast wordt onze site regelmatig geraadpleegd voor de themakanalen en ‘Uitzending gemist’.

U kunt de Concertzender steunen door een programma, themakanaal of projecten te sponsoren.

Sponsor een programma
De Concertzender zendt wekelijks zo’n 40 verschillende programma’s uit. Denk aan Jazz Piano, Nuove Musiche, Kroniek van de Nederlandse Muziek, Oriënt Express of X-Rated. In deze programma’s komen muziekgenres aan bod waarvan de Concertzender vindt dat die te weinig gedraaid wordt op de Nederlandse radio. Vindt u dat ook? Dan kunt u een programma adopteren en daarmee het voortbestaan van het programma garanderen.

Sponsor een themakanaal
Elk themakanaal heeft zijn eigen muziekgenre. Op deze kanalen vindt u verschillende programma’s binnen dat genre die wij in het verleden hebben uitgezonden, met uitzondering van het interessante themakanaal Dutch Music Media, dat nieuwe Nederlandse muziek laat horen. U kunt kiezen voor de muziekstijl die bij uw bedrijf past.

Adopteer een project
De Concertzender start regelmatig een project waarbij we uw steun goed kunnen gebruiken. Denk aan concertopnamen, aanschaf van nieuwe apparatuur, het ontwikkelen van een app of verbeteren van onze website.

Voordelen
Als u een programma of themakanaal steunt, krijgt uw bedrijf een vermelding in dat programma of themakanaal, op onze website en in het jaarverslag.

Contact
Wilt u een themakanaal, programma of project sponsoren? Neem dan contact op met de Concertzender via sponsor@concertzender.nl of bel met Sem de Jongh op 030 – 231 20 96

close
Om deze functionaliteit te gebruiken moet u zijn. Heeft u nog geen account, registreer dan hier.

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account? Registreer dan hier.

Pas het wachtwoord aan